Een bedrijf  
verkopen  
Het verkopen van uw onderneming is een belangrijke beslissing. De stap daartoe dient weloverwogen en doordacht op basis van een goede voorbereiding te gebeuren. Ervaring heeft geleerd dat een zorgvuldig uitgevoerde voorbereiding essentieel is voor een succesvolle deal. Deze voorbereiding is omvangrijk en lastig. Ook blijken de emotionele aspecten, die meestal met de verkoop van de eigen onderneming gepaard gaan, veelal te worden onderschat. Het verkrijgen van duidelijk inzicht in een onderneming is moeilijk, in het bijzonder voor buitenstaanders zoals potentiŽle kopers. ABG is gespecialiseerd in het inzichtelijk maken van uw onderneming en kan u daarom bij de voorbereiding uitermate behulpzaam zijn.

De verkoop van uw onderneming is een proces, dat bestaat uit een aantal fasen. Elk bedrijf, ook het uwe, is echter anders en aan de hand van de specifieke omstandigheden wordt deze algemene structuur voor u in maatwerk omgezet. Doorgaans begint het verkoop-traject met een inventarisatie van alle relevante informatie, en zorgt het sluiten van de deal voor de afronding.

Wanneer u geheel vertrouwelijk en vrijblijvend van gedachten wilt wisselen over alle aspecten, die bij verkoop van uw onderneming spelen, neemt u dan eens contact op met ABG. Juist door de onafhankelijke positie is ABG in staat alle facetten van het overname-traject op de meest effectieve en (kosten-)efficiŽnte wijze te doorlopen.