Welkom   ABG Adviesbureau Bedrijfsovername Gigase is gespecialiseerd in het adviseren en ondersteunen van het hele bedrijfsovername-proces.

Wilt u een bedrijf kopen?
Wilt u een bedrijf verkopen?
Wilt u een familiebedrijf overdragen?
Management Buy Out / Management Buy In?
Zoekt u (mede-) financiers bij de overname van een bedrijf?

Bij al deze vragen kunt u het beste bij ABG terecht. Door haar jarenlange expertise claimt ABG de meest effectieve en (kosten-)efficiŽnte afronding van een succesvolle deal.

ABG werkt volledig onafhankelijk, maar maakt uiteraard gebruik van een groot netwerk van accountants, fiscalisten, advocaten, intermediairs, vermogensbeheerders, participatiemaatschappijen en banken. Juist door de onafhankelijke positie is ABG in staat alle facetten van het overname-traject op de meest effectieve en (kosten-)efficiŽnte wijze te doorlopen. Zo weet ABG wat wel en wat niet nodig is bij een fiscale opinie of een due diligence rapport. Ook bij de onderhandelingen over de financiering is ABG in staat om de banken (ook uw huisbank) uiterst scherp te krijgen, terwijl u uw goede relatie voort kunt zetten.

ABG maakt ďcorporate expertiseĒ beschikbaar voor het midden- en grootbedrijf. Informeer naar de diensten die ABG biedt op basis van ďno cure no payĒ!